Om oss

Alnarp Cleanwater Technology AB utvecklar kretsloppsbaserade bioreningsverk för enskilt avlopp. I huvudsak arbetar vi med att utveckla och sälja vår patenterade produkt ACT® bioreningsverk, som vi är väldigt stolta över.

Miljökunskap möter teknisk kompetens

På vårt huvudkontor i vackra Alnarp möts teknisk kompetens och miljökunskap. Alla medarbetare på Alnarp Cleanwater har gemensamt att vi vill göra det enkelt och fördelaktigt för ägare av enskilda avlopp att vara miljöhjältar. Vi är bekymrade över den negativa påverkan på miljön som de enskilda avloppen ofta har. Därför är vi otroligt stolta över vårt bioreningsverk som löser problemen på ett naturligt sätt samtidigt som det är en smidigare och robustare produkt för våra kunder.

Vill du jobba med oss? Aktuella lediga tjänster hittar du här.

Anställda Alnarp Cleanwater

Från vänster: Fredrik Holmqvist, Patrice Poirier, Susanne Gabrielson, Klara Lindegren, Stefan Erikson, Sten Sörstadius, Robert Svensson

Ägare och styrelse
Bakom Alnarp Cleanwater står ett femtontal ägare, huvudsakligen privatpersoner, som har olika typer av kompetenser: miljöspecialister, industrimänniskor, marknadsförare med mera. Ägarna har det gemensamma målet att erbjuda marknaden ett mer intelligent sätt att rena avloppsvatten både i Sverige och internationellt.

"/

Från vänster: Carl Foung, Stina Vällfors, Magnus Dahlström, Alexandra Mörner (ordf.), Yngve Svensson, Göran Garberg, Susanne Gabrielson (VD).

Partners

[:sv]Hållbart byggande i syd[:]
[:sv]JTI[:]
[:sv]SLU partnerskap Alnarp[:]
[:sv]ivl svenska miljöinstitutet[:]
[:sv]SACC New York Deloitte Green Award[:]
[:sv]Sustainable Business Hub[:]
[:sv]Miljöbron[:]