Vi söker en återförsäljare i Ulricehamn

Vi växer så det knakar och behöver därför fler engagerade återförsäljare på många håll i landet. I Ulricehamn med omnejd ser vi en stor potential och får många förfrågningar, men har ännu inte någon återförsäljare på plats.

Vi brinner för att minska miljöpåverkan från enskilda avlopp och menar att det enda sättet att lyckas är genom att leverera en produkt som inte bara är miljövänlig utan har alla kvaliteter som människor önskar av ett enskilt avlopp. Förutom att vårt bioreningsverk är kretsloppsbaserat och fungerar utan kemikalier och regelbundna slamtömningar är det även enkelt att underhålla, estetiskt tilltalande och ekonomiskt i längden. En förutsättning för att du ska kunna vara en bra återförsäljare för oss är att du delar vår vision och tror på vår produkt.

Vi ser det som meriterande men inte nödvändigt om du har erfarenhet från avloppsbranschen och som säljare av enskilda avlopp. Det är även meriterande om du har förståelse för enskilda avlopps miljöpåverkan eller intresse för miljöfrågor. Framför allt är det viktigt att du har en förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende hos olika slags människor.

Om detta stämmer in på dig, tveka inte att kontakta oss!

Kontaktperson
Stefan Erikson
076-890 48 98
Alt. 040-462690