Vi är ett snabbt växande företag (Sveriges 9:e snabbast växande teknologiföretag) och det innebär att vi ständigt behöver utveckla samarbeten med andra företag och forskare och anställa talangfulla medarbetare. På den här sidan kan du hitta information om vi har lediga tjänster och vad vi söker för samarbeten just nu.

Inköps – Logistik och Produktionsansvarig sökes

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygga vår verksamhet inom cleantech. Du kommer att vara ansvarig för inköp och kommer att delta i både stora och små projekt. Här får du möjlighet att samarbeta med skickliga och engagerade kollegor. Projektledning blir en viktig del av din vardag. Du bör redan vara bekväm inom områden som produktionsplanering, logistik, inköp. Läs mer och ansök här.

Återförsäljare och entreprenörer sökes

Eftersom vi är ett kraftigt växande företag behöver vi fler samarbetspartners runt om i landet. Hör av dig till Stefan Erikson på telefonnummer 076-890 48 98 om du är säljare med en egen verksamhet som är intresserad av att sälja vårt bioreningsverk. Vilka återförsäljare vi har för tillfället och länkar till deras hemsidor kan du se här. Särskilt söker vi återförsäljare i följande orter där vi upplever ett särskilt stort intresse från allmänheten: